Hur och när fungerar det bra att dricka Red Bull Energidryck i samband med sport?

Hur man bäst använder Red Bull Energidryck under sportaktiviteter varierar från utövare till utövare och typen av sport. Red Bull Energidryck kan med fördel drickas såväl före som under och efter sportandet.

Red Bull Energidryck är en funktionell produkt. Men den har inte tagits fram för att återställa vätskebalansen. Därför bör man även komplettera genom att dricka vatten i samband med träningspass eller tävling.

Atleter världen över uppskattar Red Bull Energidryck:

"Inom min sport använder jag ingen utrustning. Kopplingen mellan kropp och sinne måste vara perfekt. Red Bull hjälper mig att göra den kopplingen så att jag är redo att prestera på högsta nivå på träning och tävling."
Orlando Duque (klippdykning/Colombia)
"Jag dricker Red Bull innan jag kör när jag verkligen vill pusha gränserna."
Dani Pedrosa (MotoGP, Spanien)
"Jag dricker Red Bull en halvtimme före varje race och vid tillfällen när jag känner mig trött. Red Bull ger mig den boost jag behöver."
Lindsey Vonn (alpin skidåkning, USA)
"Under ett race brukar jag mixa min Red Bull med lite vatten i min cykelflaska för att späda ut den lite. Jag tävlar ofta under väldigt varma förhållanden och det är viktigt för mig att både hålla koll på vätskebalansen och att orka fortsätta."
Courtney Atkinson (triathlon, Australien)
"Red Bull Energidryck är världens bästa följeslagare. Jag dricker vanligen en kall burk efter hårda träningspass för att återhämta mig. När jag tävlar dricker jag en burk några minuter före start för att komma igång."
Elias Ambühl (freeski, Schweiz)