2014

Marc Marquez, världsmästare i MotoGP

År 2014 vann Marc sin andra VM-titel i MotoGP och avslutade året med säsongens trettonde vinst i Valencia, ett nytt rekord.

Kolla in Marc Marquez profil

Jessica Fox vinner fyra världsmästartitlar under ett år!

Australiens Jessica Fox vann stort i finalen av U23-världsmästerskapet i C1 i Penrith, vilket resulterade i en historisk dubbel för 19-åringen. Fox var den första kvinnan som någonsin vunnit K1/C1-dubbeln på U23-nivå, vilket kompenserade för besvikelsen året innan då hon vann C1 men inte lyckades ta sig till K1-finalen. Succén fortsatte på VM vid Deep Creek då Jessica tog en historisk världsmästerskapsdubbel efter K1-finalen i kanotslalom. Vinsten gjorde att hon blev den första kvinnliga paddlaren som någonsin vunnit K1/C1-dubbeln under ett VM - efter att ha försvarat sin C1-titel bara 24 timmar tidigare. ”Att vinna är ofattbart. Jag visste att om jag tog mig ut dit och var lika snabb som jag var i morse och rättade till en del av mina tidigare misstag så skulle jag kunna utmana täten och kanske också vinna en medalj... Att vinna dubbeln, att vinna båda av mina grenar, det kunde inte gått bättre än så”, sa Fox.

Toni Cairoli blev motorcross-världsmästare för åttonde gången

Red Bull KTM Factory Racings Toni Cairoli vann sin åttonde världsmästartitel i motorcross på Grand Prix i delstaten Goias i Brasilien. Med en unik insikt i den åttafaldiga världsmästarens liv, följer filmen ”TC22 Toni Cairoli- the Movie” Tonis karriär från uppväxten på Sicilien till motorcrosstoppen och visar de uppoffringar och det engagemang som krävdes av honom för att nå dit.

Kolla in Toni Cairolis profil

Öppning av kontoret i Fuschl

2014 färdigställdes Red Bulls högkvarter i Fuschl Am See när slutligen 14 stycken bronstjurar monterades.

Formell1 återvände till Österrike

Efter att ha varit borta i mer än ett årtionde återvände F1 till Österrike, till bergsregionen Styrien och Red Bull Ring under 2014.

Kolla in racerbanan

Första Formel 1-vinsten för Daniel Riccardo

Daniel kammade hem sin första vinst under sin första Formel 1-säsong med Infiniti Red Bull Racing i Montreal och en total 3:e plats i Formel 1-VM 2014.

Kolla in Daniel Recciardos profil

Reb Bull Tag Am See med Cro

Tre Cro-konserter i tre länder under en perfekt dag vid sjön.

Se höjdpunkterna

Skrillex Mothership Tour

Skrillex och Red Bull samarbetade för att erbjuda fans en titt bakom kulisserna under skapandet av Mothership, hans turné under 2014.

Titta på Skrillex Let's Make a Spaceship

Wings for Life World Run

Med den första Wings for Life World Run startades en global rörelse för att stötta välgörenhetsorganisationen Wings for Lifes vision om att en gång kunna bota ryggmärgsskador. Det är den enda globala sporttävlingen som inträffar vid exakt samma tid, på alla kontinenter. 2014 hölls den på 34 platser i 32 länder. I det enda loppet där mållinjen jagar ikapp dig tävlade löpare över hela världen mot varandra vid exakt samma tidpunkt. Den sista som fångas av följebilen med den rullande mållinjen blir den globala vinnaren - och alla springer för dem som inte kan. 100 procent av alla startavgifter går till stiftelsen Wings for Life som i sin tur oavkortat leder pengarna vidare till projekt inom ryggmärgsforskning.

Se till att delta

Google+ Hangout med Pharrell

Den flerfaldigt prisbelönta artisten Pharrell Williams var värd för ett Google+ Hangout på Red Bull Studios i Los Angeles i nästan två timmar för att marknadsföra för sitt nya (andra) soloalbum G I R L.

Se hela Google+ Hangouten här.

Red Bull Amaphiko

Den första Red Bull Amaphiko Academy hölls i Soweto, Sydafrika, i april 2014. Under den tio dagar långa Amaphiko Academy inspirerade och handledde lokala och internationella bidragsgivare en grupp unga sociala entreprenörer som använder sin kreativitet och energi för att förändra samhället på ett positivt sätt.

Se Red Bull Amaphiko

Visa alla årtal