2007

I RED BULL SOUNDCLASH TÄVLAR TVÅ BAND MOT VARANDRA PÅ MOTSATTA SCENER MEDAN DE SPELAR FÖR EN OCH SAMMA PUBLIK.

I Red Bull Soundclash tävlar två band mot varandra i en föreställning som är nyskapande och suddar ut gränserna mellan olika genrer och musiktraditioner. Banden tävlar i en galen musikalisk stereoduell som nästan är överväldigande för sinnena. När de drar igång sina set uppstår en helt underbar kulturkrock mellan två helt olika musikstilar och genrer över publikens huvuden.

Besök Red Bull Soundclashs webbsida

FC RED BULL SALZBURG BLEV ÖSTERRIKISKA MÄSTARE

Red Bull Salzburg tog hem titeln. Säsongen 2006/07 var det bästa fotbollsåret någonsin i Salzburg. Mästarna satte klubbrekord på 75 poäng.

FC RED BULL SALZBURG BLEV ÖSTERRIKISKA MÄSTARE

Efter en fantastisk ordinarie säsong med åtta lag, där man bara förlorade en av 28 hemmamatcher, spelade Red Bulls exceptionellt bra under slutspelet. Efter att i semifinalen (bäst av fem matcher) ha vunnit över Vienna Capitals tre matcher i rad, förlorade Red Bulls en match i finalen mot VSV i Villach och säkrade därmed Salzburgs första österrikiska mästerskapsguld med 4-1 i matcher.

RED BULL RECORDS

Red Bull Records är ett skivbolag som tänker framåt och har en modern inställning till marknadsföring, distribution och relationen till artisterna. Red Bull Records artister påverkar populärkulturen och för den framåt. Skivbolaget ger oss möjlighet att behålla utvalda musiker och band inom Red Bull-familjen och låta dem växa på ett unikt sätt.

VÄLKOMMEN TILL RED BULL STUDIO, LOS ANGELES

Det här är en förstklassig, toppmodern inspelningsstudio som har byggts upp för att ge musiker en unik inspelningsupplevelse med de bästa produktionsredskapen i en exklusiv och bekväm miljö.

Gå till Red Bull Studio

RED BULL AIR RACE I RIO

Air Race lockade en rekordpublik på en miljon människor, vilket satte nytt besöksrekord för hela Air Race-serien och i Brasiliens idrottshistoria.

Visa alla årtal