2006

Första Red Bull Paper Wings World Final

HÖGRE, SNABBARE, LÄNGRE

Red Bull Paper Wings är en unik tävling där ett pappersark, gott om idéer och starka överarmar kan ge dig en plats i idrottshistorien. Tävlingssäsongen 2005/2006 lockade över 10 000 tävlande från 50 länder till 260 kvalificeringsomgångar världen över, där alla hade siktet inställt på att flyga till finalen. Vinnare utsågs i kategorierna Längsta Flygtid, Längsta Sträcka och Luftakrobatik.

Besök Red Bull Paper Wings webbsida

RED BULL TOURBUS

Red Bull Tourbus är en gammaldags Mercedes-turistbuss som har utrustats med ny motor och diskreta logotyper, men som för övrigt har kvar sitt ursprungliga utseende. Tanken var att bygga en nightliner-utrustad turnébuss med en scen på taket. Red Bull Tyskland gjorde det här nytänkande redskapet till en del av landets musikliv genom att skapa årliga turnéprogram för en rad nya, lovande band och evenemang. Den har också haft en roll i projekt med redan etablerade band, där bussen använts för releasefester och presskonferenser.

Besök Red Bull Tourbus webbsida

Månlandningen

Månlandningsreklamen är en skämtsam version av det historiska ögonblicket som sändes med stor framgång i 24 länder, från Ryssland till USA.

RED BULL NASCAR

Grundandet av Red Bull Racing Team – NASCAR
Visa alla årtal